Navigatie overslaan

E-mailmarketing, marketing automation en goed support

Wij zijn je totaal partner op het gebied van e-mailmarketing.

Overleg 3

13 jaar historie én ervaring

2007

De eerste versie van de email marketing software is ontstaan in 2007. Veel mailings werden in die tijd nog verstuurd als BCC via de email client. Minimale opmaak en daarnaast totaal geen inzicht in de aflevering. Er was behoefte aan een gebruiksvriendelijk e-mail systeem met onder andere mailgroepen, een designer en uitgebreide rapportages.

2010

Door de jaren heen is de email marketing software uitgebreid met nieuwe functionaliteit en is de capaciteit om e-mail te versturen aanzienlijk vergroot.

2017

Midden 2017 is het product ‘from scratch’ opnieuw ontwikkeld, met de opgedane kennis van de afgelopen 10 jaar. De uitdaging van het kunnen versturen van veel e-mails is veranderd in hoe zorgen we ervoor dat de e-mail binnenkomt in de ‘Inbox’ van de abonnee.

2019

AVG, segmentatie, responsive en marketing- en systeem automation zijn toegevoegd in Cloudmailer.

2020

Ook in 2020 zitten we niet stil. We staan altijd open voor ideeën van onze gebruikers en geïnteresseerden!

Werk 7

We staan voor gebruiksvriendelijkheid, goed support en ontzorging. Alles wat nodig is voor effectieve campagnes zit in de software en als er een belangrijke functionaliteit mist dan realiseren we dat samen met onze gebruikers.

Als gebruiker wil je je niet druk maken om de juiste technische instellingen, of de nieuwsbrief wel goed weergegeven wordt en of de aflevering wel goed gaat. Op de achtergrond houden wij dit continue in de gaten met verschillende monitoring tools en nemen contact met je op als dit nodig is.

In het systeem zitten veel mogelijkheden en niet iedere gebruiker werkt er dagelijks mee. We begrijpen als geen ander dat je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Iedere werkdag kun je ons bellen of mailen!

SLASH28527

Meer weten?

Iedere werkdag staan we voor je klaar van 09.00 - 17.30.